Chez Malin

Hej igen.
Nu är jag hemma hos Malin, och det börjar faktiskt kännas bättre. Jag tror att kvällen kan bli helt okej!
Just nu håller Emelie och Malin på och sminka sig, så jag sitter själv i Malins rum och uppdaterar lite. Haha Malin e galen hon har en massa bokmärken på sin dator som handlar om 2012! Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro på.. Jag tycker det känns lite otroligt att Maya-folket skulle kunna veta en sån här grej så långt i förväg, men samtidigt tror jag att något hemskt kan hända! Det kan ju vara allt från en naturkatastrof eller ett terror dåd. En terror-attack tycker jag oturligt nog känns väldigt rimligt, det finns jävligt många idioter i världen, och säkert någon grupp nånstans som vill uppfylla denna "profetia". Men jaa, va tro ni? Sant eller falskt?
Jag ville träffa Therese och Frida idag! Jag får nästan lite ångest faktiskt, det var typ 3 veckor en jag träffa Therese! Och Mariskuschna också för den delen, men gissa vad..: Jag träffa henne idag! :D Hon kom hem till mig och hämta sitt gamla slitna Ps2, så då fick jag hälsa på henne, och framför allt, hon fick hälsa på mig! ;)
Har inget mer att skriva för stunden, kommer nog lägga ut lite bilder och sånt nästa år!
Ha det bra, och hälsa familjen från mig!


God Morgon

Hallå då.
Idag är det nyårsafton. Hoppas verkligen på att det blir kul, men planerna har ändrats såpass mycket och ofta att jag börjar tvivla. Linda, jag kan ju säga att det som hände dig, känns nästan som det har hänt mig med nu.. Men skit i det jag ska inte dra ner er i depressionen pga att jag inte är på särskilt bra humör! Hoppas att ni alla får en bra kväll osv :)
Och så ville jag träffa Therese och Frida idag, men nu kan jag inte det! Äsch man får verkligen be och hoppas på att denna dag inte blir alldeles misslyckad!
Hejdå

Eeuw

Jag gjorde just något extremt äckligt. Jag råkade ta FEL TANDBORSTE!! Fy FAN va vidrigt!
Grejen var att jag inte orkade tända lampan när jag gick in i badrummet, och så tog jag tandborsten som jag trodde var rosa, för min tandborste är ball och rosa, men när jag tände lampan var tandborsten GUL!  Dagens tabbe, hoppas jag inte får någon äcklig munsjukdom :( Usch!

Yes.

Jag vann auktionen. Det betyder att Jesper (jag) är bäst och att jag snart får träffa min älskade Diana. Hon gick på 1685 kr, men här snålas inte med cashen inte. Jag är glad nu.
Hej då :)

Jeppeboi.Design

Lägger in två bilder jag måla idag. Jag blev inte särskilt nöjd med första, men den andra blev jag faktiskt grymt nöjd med! :)

Destination London!

Ja minsann.
Min stora dröm är att bli världskänd, stört-rik modedesigner! Det där mer stört-rik är inte så jätteviktigt, bara jag blir lite rik :)
Det finns faktiskt inget roligare än att sätta sig, skissa fram ett plagg och sen börja skapa det. Nu kan jag ju inte göra det så ofta, och har bara gjort ett fåtal klädesplagg, men det kommer bli mer och mer nu när jag köper min provdocka!
Jag satt precis och läste om Christian Siriano som vann fjärde säsongen av Project Runway, för jag har länge velat veta vilken skola han gick på, och nu har jag hittat den! Han gick på en skola i London som heter American Intercontinental University, där man kan välja modeinriktningar såsom Bachelor of Fine Arts in Fashion Marketing, Bachelor of Fine Arts in Fashion Design and Marketing och Bachelor of Fine Arts in Fashion Design.
Therese om du läser detta, gå in på deras hemsida och kolla! Den här skolan måste övervägas när vi flyttar till London! Den ligger i centrala London, och Christian fick fasen jobba med t.ex. Vivienne Westwood och Alexander McQueen genom skolan! :)
Länk: http://www.aiulondon.ac.uk/degree-programs/fashion-degree/
Ååh vad jag längtar efter provdockan alltså! Om vi inte vinner budet så dödar jag någon!!
Men nu ska jag kolla på - wait for it - Project Runway!
Smurfen själv





Alla ovanstående bilder är Christians verk!

... Zoltan!...

..Har inget med det här inlägget att göra :)
Haaj alla flitiga bloggläsare! Idag tror jag att jag har planer (och jag kunde somna igår, tack för tipsen.. Lata ungar enna!) för vi ska nog nämligen gå och se Avatar..
Fast neej! Nu såg jag att det är måndag, och vi skulle typ dit imorn!
Jaja jag orkar inte göra om inlägget :)
Då får jag väl se vad som mer händer.. Ska äta middag med typ hela Malins släkt på nyår, pinsamt! Vad ska jag säga liksom? Jag är rätt blyg, så jag kommer nog mest vara tyst, eller prata med Malin och Emelie. Sen har planerna ändrats lite: Vi ska kanske hem till Pierre efter middan, om han ska fixa ihop folk och så. Annars har jag nog en back-up plan! Lisa Svensson sa till mig att ringa henne om jag skulle fira nyår i Onsala, för hon skulle nån fest så skulle jag festa med henne, så då kan jag ju ta med Malin och Emelie. Och om det inte blir något med det så skulle nog Amanda Byström ha fest, jag har en jädra massa reservplaner! Bra där Jesper(y).
Nu ska jag nog äta lite och kanske göra något mer, vad vet jag inte men något får det väl bli!
Ha det bra alla, särskilt De 3 nötterna och Linda!
Inte den Avatar såklart!

Denna! Imorn blir det förhoppningsvis Avatar 3-D! :)

...

Jag kan inte sova!
Jag har typ vänt på dygnet helt och hållet! Asså jag somnar typ 4 halv fem varje morgon och vaknar vid 1 på förmiddan. Jag blir GALEN!! Snälla nån skicka ett tips på hur fan man ska somna!
God natt förhoppningsvis.

With A Sun-Rooftop And A Gangster-Lean

Hallå!
Idag hade jag tänkt vara hemma och slappa, men så blev det inte. Jenny ringde medans jag SOV och väckte mig haha. Hon fråga om vi skulle dra till kba, och snäll som jag är sa jag inte nej såklart?
Vi åkte in och HON kolla i massa affärer, för jag ska nämligen lägga mina pengar på något helt annat än kläder.. Okej inte helt annat men ändå:
En Provdocka och TYG! :) Det kommer bli kungligt bra, så jag måste få det här sakerna! Provdockan finns på Tradera och tyget på typ nån online-tygaffär :)
Funderar på om jag ska till Carro ikväll och kolla på film, hon fråga ju så snällt.. Jaja får se :)
Jag är iaf glad för äntligen har jag planer för nyår! Ute i sista sekunden, men nu är det fixat! Innan kvällen så går jag hem till Malin och äter middag med henne, Emelie och kanske någon mer vem vet?
Föresten, om nån har märkt det så umgås jag väldigt mycket med tjejer! Jag vet inte varför, det börja la typ när jag var liten, då åkte vi alltid till vårt sommarställe, och dom enda man kunde vara med där, fast  dom inte ville det, var mina två storasystrar och deras kompis Nathalie. Så på det sättet blev jag väl van vid att umgås med bara tjejer, och när jag då började skolan så drog jag mig mer till tjejer än killar. Det har väl lett till att min personlighet är lite mer "tjejig" än andra killars, man blir ju som man umgås och allt det, så killar har la lite problem med min personlighet ibland :/ Visst har jag några killkompisar, men inte alls många. Jaja, som jag ser det så är det deras förlust, om man får lov att skryta lite ;)
Men åter till nyår: Efter middan ska vi kanske träffa Jesper och hans kompisar, så kanske vi åker på party i Lindome (varför vet jag inte, jag tycker att Lindome e en liten bonnehåla :/ inget illa menat, Onsala e likadant, bara lite finare ;))  annars får vi se vart annanstans det händer grejer, något blir det iaf! Fick tyvärr inte fira nyår med Linda min kusin, jag var inte med på deras tönt-lista! Haha jaa lite avis kanske ;) Nu hade jag väl kunnat säga att jag ändå inte ville till deras lokalfest och att jag har mer "exklusiva" saker för mig, men det är inte sant! Det här är inte någon Krillebooi blogg (även om namnet kommer därifrån, den här bloggen är ett enda stort skämt egentligen och vi tyckte det var kul att döpa bloggen till jeppeboi och skriva schteeek hela tiden) som handlar om att skriva hur mycket brat partys jag går på, och hur rik jag är, för jag gör inte och är inte det! Jag är bara normal, va e felet med det? :)
Men nu har jag skrivit f1 mycket, så det får räcka för stunden! Ha det bra, Schteeek!<33
Diana <3

På Nyårsafton blir det SÅKLART skumpa, SCHTEEEEK! haha

God Morgon Världen

Eller god natt!
Nu kommer jag här igen och skriver lite, jag har haft en alldeles utmärkt jul! Har faktiskt firat den mest med familjen, men idag var det även julbord hos mormor (släkten är väl iofs med familj men whatever). Träffade min kusin Linda, vi hade skitkul som vanligt! Och Viktor o Mathilda, trevligt trevligt.
Julklappar då.. Jag är helnöjd! Min dator har varit kass så jag fick ett nytt operativsystem, Windows 7! Det funkar jättebra och datorn är äntligen som vanligt igen :) Fick även pengar, kläder, tv-spel och diverse krimskrams.. Haha smart jag lät där.
Kommer uppdatera bloggen igen, snart hoppas jag, med lite händelser, nyårsfirande och DESIGN såklart. Musik får ni också en hel del, för jag har faktiskt jädrigt najs musiksmak! (A)
Ha en god fortsättning och nyår!


GOD JUL!

Mer behöver jag inte säga<3


Dan Före Dopparedan :)

Cha cha bloggen!
Nej gud ja skämta bara haha inte säger jeppe cha cha inte!
Idag har jag vart i Gbg och handlat färdigt mina julklappar, plus klapparna till julspelet ikväll. Lollo fick 3 par trosor från MQ och cissi ett presentkort på Kungsmässan + ett armband. Pappa ska typ få en elvisp, och mamma vet ja inte, vad än lollo har köpt :)
Men idag köpte jag även något till mig själv! Eftersom Emelie förstörde mina glasögon i helgen har jag köpt ett par nya på Rut M.Fl. för 80 kr, brabra! Har även ätit två ggr på McDonalds, tjock blir jag :P
Men nu ska jag faktiskt kolla på Project Runway! Hitta en bra hemsida för det, nästan exakt som ch131.com fast med bara Project Runway! Om du vill kolla så gå in på:
http://www.freeonlineepisodes.net/category/project-runway-tv/
Ha det bra så kommer lite bilder!
Just det höll på att glömma, mamma var asklantig igår när hon skulle ställa in potatisgratängen i ugnen, man ser ju vart jag fått mina Oboy-kokar skillz från! haha pusshej :)
Hon råka KASTA in gratängen i ugnen så hälften hamna i själva ugnen! :p Sen spillde min syster ut allt sitt vin på kycklingen, smidig familj haha!


Coola glajjor du har där - Tack, jag vet.


Mina klappar till Julklappsleken ikväll då :)

GOD JUL! Önskar Maskusch med en galen Mariskuschna-Blick! <3

Drottning Blanka

Sådär!
Nu har jag gjort färdigt läxan till v.3, nämligen att man ska måla (3?) kjolar som man sen eventuellt ska välja en eller två ifrån och sy. Jag kommer nog att göra fler, men än så länge har jag gjort 4st. Det jag oroar mig för är att Ann-Marie och Carina ska säga att ingen av dom går att använda som bas-kjol, att dom är för detaljerade, men jag har jättesvårt för att bara måla en kjol utan nåt på, hur kul är det på en skala?
Lägger upp bilder på dom nu, ha en bra kväll!
"Modellerna" är en teckning jag skanna in och kopiera för att slippa måla massa, därför har jag inte kunnat sudda ut kroppen som hamnar i kjolen.
Strecken är räfflor som man viker in, så att kjolen får veck


Tro mig, jag vet att detta i stort sett ÄR kjolen i Lindex-reklamen, men den är så snygg, och det hade vart askul att sy en sån!


Jag förstår att det blir tråkigt i längden att kolla på mina teckningar, men det är en stor del av denna bloggen, så vänj er eller sluta läs den!

Hej Mitt Vinterland... :)

Moshi Moshi.
Jag har faktiskt inte orkat skriva något på hela helgen, men va gör det? Jag skriver när jag känner för det!
Det snöar som FAN i Onsala! Vi har ett grymt snötäcke, och det bara fortsätter, så skulle det försvinna innan jul blir jag inte glad!
I lördags var vi hos våra kusiner och körde julklappsleken, jag var inte så pepp på d, men jag vann iaf 2 stiftpennor, tomtebloss och godis!
Igår gjorde jag ingenting, och det hade jag inte tänkt göra idag heller. Bara slappa och kolla på snön som faller, eller nåt ;)
Jag har en ny idé till en klänning jag ska försöka göra: Min farmor kanske har en hel rulle med vitt tyg, och min syster kom med typ tre stora stycken vitt tyll tyg, så jag tänkte sy en klänning utan band som slutar en bit ovanför knäna, och sen sy på det vita spets/tyll-tyget på klänningen, det kommer nog bli bra!
Ikväll åker jag till min syster Cecilia för att kolla på film med henne, Jesper och kanske Lollo och Emma, jag vet inte riktigt. Hon har nog dåligt samvete för att hon och Louise alltid hittar på saker, och jag inte får va med. Haha och det borde hon ha! Jag känner mig utanför vafan!
Men nu ska jag äta frukost, eller kanske lunch? jaja. Hej då.
Owl City - Fireflies
Såhär var det först..

Sen WOOSCH! Börja snöa som f*n!
Maskusch <3 Snö :)

Update

Hej igen.
Nu har jag fixat iordning mig lite och ska strax ut på Onsalas gator. Ska inte skriva så mycket utan lägga upp lite bilder bara :) Ha en bra kväll, det kommer jag!
Detta ska has på..
Svarta Jeans från JC
T-Shirt JC
Skjorta H&M
Dagens middag (y)
Detta konstverk gjordes i skolan med Fridas nagellack

Vi hörs imorn!

Drottning Blanka Kjol nr 1

Haaj :)
Blev precis färdig med videoklippet som ska läggas in här. Har spenderat några timmar med att måla min första idé till kjol-projektet vi ska ha i skolan v. 3. Jag blev inte så nöjd med själva kjolen, så jag kommer nog inte välja den, men den gör iaf mitt urval större, och det kommer ju fler!

Observera att jag inte försöker göra bra videoklipp, utan jag gör dom bara för att det ibland är kul att visa hur man har gjort, vad det nu är man har gjort, så att folk förstår att det ligger arbete bakom :)

Som vanligt är filmen snabbare än verkligheten.


Vi hörs lite senare!


Jullov!

YEAH Äntligen! :)
Nu är det jullov, gött som fan! Det kommer bli så oerhört skönt med lov, har verkligen väntat haha. Fast jag vet inte vad jag önskar mig än mer än pengar och en Iphone, vad finns det mer liksom? ;)
Idag hade vi avslutning mm. och höjdpunkten var såklart julklappsutdelningen! Lisette fick mitt paket, som var en Daim, en Toblerone och en Japp, och gissa om hon blev glad! :) Själv fick jag Tomteskum och en polkagris, men jag är inte så mycket för skumgummi godis, så jag bytte till mig en hel chokladtomte av Anna.
Sen var det dags för lite kabaré. Det kunde väl ha gått bättre hehe men dom var la okej :)
Har precis kommit hem efter att ha sagt hej då och så till alla och sen ätit på Subway. Ikväll blir det Jenny! Som alla redan vet, men ni måste höra det igen! Jag hoppas verkligen att kvällen blir en höjdare!
Jag har inte så mycket mer att säga just nu, hör av mig igen lite senare kanske! Här kommer lite musik och bilder :)
Paramore - Brick By Boring Brick


Disa RUSAR fram för att hämta sitt paket!



Simon(&)Ida <3


Salami/Kyckling/Ost/Sallad/Tomat/Gurka/Vitlökssås

God Natt

Jaa, god natt då.
Har nyss bråkat lite med pappa, Igen, mysigt. Nä men jag e van nu så jag bryr mig faktiskt inte. Varför ska jag va ledsen för att en grinig gubbe tycker att jag städar för lite och är dum mot honom? Vi lämnar det.
Idag har det inte hänt nåt särskilt, jag var grym på CS 1.6 i skolan dock. Jag börjar närma mig Therese nivå! Haha skämt åsido. Vi hade yoga på gympan idag, det var fett jobbigt. Det trodde jag aldrig, men då vet jag det!
Och så fick vi se bilder på 3 elever från våran skola som går samma linje som oss som fick åka till Florens i November och va med på en liten modevisning med sina kläder. Ärligt talat tyckte jag att deras kläder såg rätt simpla ut, inte för att jag skulle kunna sy dom på frihand nu, men jag prata med Therese och vi har båda planer på att vara minst dubbelt så bra som dom när vi går ut trean, så det blir till att kämpa!
Ska sova nu, har inte så mycket mer att skriva. Bara att det ska bli askul imorn, ska på partaj hos Jenny Blomqvist! :)
Dagens ros till Enya! Hon gör så himla skön musik, bra där Enya!
Enya - Only Time

Enya - May It Be (LOTR OST)

Enya - Orinoco Flow

Enyas slott på Irland

Mmmm...

Hejhej!
Till er som tänkte på marabou när ni såg rubriken, fail! Detta inlägg handlar inte om choklad! :) Eller lite då.
Nu börjar julen verkligen närma sig, och det har äntligen kommit snö till kungsbacka/onsala! Jag älskar det det blir så mysigt då. Hoppas det har lagt sig lite mer tills imorn!
Idag har det inte hänt så mycket, kom försent så jag missa första lektionen. Det var ju synd för dom kolla färdigt på Ensam Hemma 1, och den är ju så bra :( Men jag grinar inte över det! Istället har jag tagit fram en lista på saker man skall göra nu när det blir lite snö och mörkt och så för att mysa till det lite!
1. Koka varm Oboy och gör några ostmackor (helst Hönö-kaka)
2. Sätt på en av följande filmer:
The Holiday
Ensam Hemma
Grinchen
Mupparnas Julsaga
A Christmas Story
3. Eller lyssna på en av följande låtar:
The Beatles - Merry Christmas
Jingle Bell Rock
The 12 Days of Christmas
Britney Spears - My Only Wish (This Year)
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Adolphson och Falk - Mer Jul

Ja det var mina tips just nu! Sen kan man ju alltid sätta nejlikor i apelsiner och sånt, men det tar jag en annan gång! :) Ha det gott!
Hade denna dag haft ett soundtrack så hade det vart denna låten!

Coldplay - Life In Technicolor II


Bästa Någonsin

Det är ju ändå Ugly Betty!
Asså det är nog min favoritserie, den är så fruktansvärt rolig! Såg precis ett avsnitt på femman, som vanligt var det ju grymt!
När jag tänker efter har nog Ugly Betty allt jag kan kräva av en serie;
Mode
Heta Modeller
Humor
Allvar
Amanda!(Hon e lätt min favorit)
Det är lite som en blandning av Vänner, Project Runway och nån seriös serie, vi kan ta Greys Anatomy. Då blir det ju helt enkelt ett toppenresultat?
Nej, Dagens Ros till Ugly Betty vafan!

Skisser :)

Tja då
Nu kommer en bunt skisser jag har gjort under detta året :) jag tror jag har förbättrats en del, det syns bara inte på teckningarna :p här kommer dom iaf!
(Vissa e fulare än andra, jag vet, men det blir så!)
Rihanna - Rude Boy
Gjord idag 15 December 2009
Jag blev inte färdig med den, därför kan den se lite klottrig ut :)
18 April 2009
19 April 2009
20 April 2009
24 April 2009
26 April 2009
1 Maj 2009
15 Maj 2009
Haha jag gjorde denna efter att ha bett en kompis om inspiration. Hon sa då bäver (vafan?) så klänningen ska ha bävertema ;) Tänk att dom vita sakerna där uppe e tänder, och det brevid är typ, bäverns rutiga svans? Och mössan kändes passande.
2 Juli 2009
2 Juli 2009
5 Juli 2009
30 Juli 2009
17 December 2008
Jag vet hur töntigt det är att jag har skrivit massa "coola" ord haha!
17 December 2008
18 December 2008
21 December 2008
22 December 2008
Så langa gärna en kommentar om ni hinner, med uppmuntran eller kritik eller vad som helst :) Pusshej

Kväll

Ja jo ibland kanske jag tror att jag kan liiite för mycket..
Haha har precis målat den första klänningen i Muse kollektionen, och skulle sy upp en liten miniatyrprov. Det gick sådär kan man väl säga :p Men åh jag måste sakta ner och inte göra så himla svåra saker från början, det kommer ju! Så den klänningen skall nog kasseras, eller så sparar jag den och lägger upp på bloggen för att visa vad jag tänkte ge mig in på.
Tänkte bara göra ett litet kort inlägg, för jag orkar inte skriva mer.
Hej så länge! :)
Kanske borde sluta försöka mig på sånt här? Haha jag tror mig för mycket

Samhäll

God Jul!

Fast snart i alla fall då :)
Vi har precis haft samhäll, och vi var först till fråga 14 så vi fick en påse med Ahlgrens! Gottgott. Sen ska vi snart ut till kungsmässan och köpa julklappar till familj och vänner. Frida har lovat att hon ska köpa ett par byxor i julklapp till mig, så det ska bli spännande att se vilka hon väljer!..

Jaa, då är det alltså sista veckan innan lovet, asbraa! Och på fredag händer det roliga grejer minsann, det ser jag fram emot jättemycket! Ska kanske börja måla min kollektion som jag bestämt att jag ska göra, inspirerad av låten Supermassive Black Hole av Muse. Den kommer fan rocka fett om jag får säga det själv! 

Ha det bra, och kom snart tillbaka! :)  


Snilleblixt

Hallå!
Jag fick just en jättebra idé, som var så bra att jag bara måste lägga ut den på bloggen!
Ibland, rätt ofta faktiskt, kan det hända att jag mår rätt kass, och känner att mitt liv är misslyckat och att det aldrig kommer bli bättre, och då finns det inte mycket som kan muntra upp mig, förutom vänner. Så jag ska börja skriva i en variant av en dagbok, som jag så passande valt att kalla Ta Dig I Kragen!-boken :) eftersom lisette alltid säger till mig att ta mig i kragen, eller ryck tag i kragen, så får det bli så nu! I denna boken ska jag skriva upp alla positiva kommentarer jag får, som jag tar åt mig av, men inte vem som har sagt det, för jag har en ful ovana att ta åt mig mindre om någon jag gillar mindre säger något snällt :/ så om jag kollar på en sån kommentar någon gång i framtiden kanske jag har glömt vem som sa det, och glädjas åt den?
Men jag tycker iaf att detta var en jättebra idé, så det ska börjas nu! Hejhej :)

Kvällen Igår Blev En..

..Fars!
Oj, alltså jag har aldrig vart med om maken till fars! Det blev inget med Linda, men jag snacka lite med Maya, så jag följde med henne och Bella till innebandynattan. Vi satt där och kolla lite på innebandyn, eller satt och satt, tjejer e ju så veliga så vi resta på oss minst 5 ggr för att dom ville byta plats, så onödigt! :p Men sen då så hade Bellas kompis ishockeyträning, så vi gick till ishallen och kolla där en stund. Sen blev det lite galet i huvudet på mig, så jag bestämde mig för att åka hem.
Jag gick då alltså bort till stationen för att ta en buss, fast jag inte visste när den gick. Det tog väl en kvart-tio minuter att gå. När jag kom fram var klockan 22.52, och till min fasa fick jag se att bussen gick 23.47!! FARS NR 1! Så jag satte mig inne på pressbyrån för att vänta, snark -.- men sen kom det en jävla vaktmästare efter 5 minuter och bah "vi stänger nu". ÅÅÅÅHHH! Så jag var tvungen att gå ut i kylan och vänta där VAFAN?! FARS NR 2!
Och en av anledningarna till att jag ville hem var att jag hellre skulle ligga hemma och äta chips med dip än att kolla innebandy. Och när jag har suttit ute på stationen och väntat en stund kommer jag på "men 23.47? statoil stänger ju 12! Jag hinner aldrig till statoil nu! ÅÅÅHHHH! FARS NR 3! Fast den farsen räknas nästan bort, för sen sa min kompis att det finns statoil vid kungsmässan, så jag fick springa dit och köpa chips och dip, bra då!
Sen när jag satt på bussen kom det en full fjortis och satte sig brevid killen i sätet framför mig. Efter en stund kom det en kille och satte sig brevid mig, och några sekunder senare säger fjortisen, som hette Olivia (det vet jag för att hon ville ge sitt nr till mig, och det fick jag. Score?) "Hej. Du är söt. Kan jag få en kram?" haha så det fick hon. Sen bad hon killen som satt brevid mig att byta plats med henne, för hon ville sitta brevid mig.. Så det gjorde dom, och så sa hon "du var snygg" och gosade ner sig i min arm och klängde. Sen sa hon helt plötsligt "ibland mår jag dåligt". Fan ska hon spy nu tänkte ju jag, men det gjorde hon inte som tur va! När vi hade kommit till onsala kyrka sa en tjej på bussen att nån hade spytt där fram, så busschauffören gick ur sätet och sa åt honom att torka upp det. Då börja den jäveln (som va vuxen dessutom!) kaxa! Så vi stod stilla aslänge innan han körde, FARS NR 4! Sen blev det lite roligt! Min fjortisdejt började ropa och ha sig, och sa typ "Busschauffören jag e på DIN sida!", och sen tjafsa hon lite med spyarn, som sa "jag ber om ursäkt men det är inte mitt fel", och Olivia svarade " Är du DUM i huvet eller? Klart det är ditt fel det var ju du som spydde!" hahah hon va rätt rolig faktiskt!
Sen fick busschauffören stanna EN GÅNG TILL, för han hade inte torkat upp allt, så då stog vi stilla ÄNNU längre!! FARS NR 5!
Sen kom jag äntligen hem, och fick äta mina jävla chips och dip! Äkta fredagsmyys!
Slut för denna gång, ikväll kommer fruktsallad hem till mig! :) Puss

Update

Love, Love, Love I want your Love!

Jaha då var det Dags för fredagsmyys! Om det så är det sista jag gör! Fick just höra att Linda och hennes kompisar ville komma hit, men nänä det känns inte som att dom utnyttjar mig för att ha nånstans att festa... Nä det gör det inte ;) Så jag ska höra runt lite och se om några onsalabor vill komma hit också så vi blir några stycken. Måste bara höra när pappa kommer hem, annars blir det pinsamt!
Jag hade egentligen tänkt köpa chips och skissa på lite idéer på kläder, men nähä det blir inget med det..
Så, ta er nu tid att lyssna på Dance in the Dark med Lady GaGa medans ni tittar på lite bilder från veckan! Hejsvej :)
Detta är det sjukt fula monstret som stämpla in och ut arbetarna på muséet :o








Skickar ett hjärta till de bästa i klassen! (Ni vet vilka ni är) <33
Ni är så goda som.. Frukter! Men vad ska ni va för frukter? Hmm..
Det finns så många att välja på, ni får nog va en fruktsallad! :)

Söndag

Jag är trött.
Igår var jag på bio med Malin. Vi såg Twilight: New Moon. Den va faktiskt bra, fast det kunde man ju fatta efter att alla som sett den sagt att den är det.. Efter det skulle vi egentligen hem, men då träffa vi Amanda på stationen och hon skulle på fest i Vallda, så vi hängde på. Eller jag iaf, Malin kunde tyvärr inte. Så jag och Amanda begav oss mot stenstugan, och hoppades att vi skulle komma in för det var inte säkert :/ och vi visste inte vart vi skulle, för vi är inte i Vallda så ofta, så det blev lite som ett äventyr att hitta! Men när vi då hade gått i typ en kvart, så säger Amandas kompisar att dom måste gå till bussen om typ en halvtimme, för det var "sista" bussen hem till dit vi bor (det var det inte, men dom trodde det). Så jag och Amanda som var helt ensamma ute i bushen blev lite nervösa, och ringde till Jennifer som fick kolla efter en buss ifrån Rya Led, som hållplatsen hette, till Älskogsbräcka. Vi fick dock stå vid en busshållplats utan kur i typ 45 min, och det snöade! Brrr! Hur som helst, så fixade det sig och vi hamna på samma buss som dom vi skulle träffa. Men ja och Amanda hade ju inte fått festa, så vi ville inte hem! Det sluta med att jag, Amanda och Mariskuschna gick till Iseråsskolan och bara satt och prata lite. Sen hamna vi helt plötsligt på taket! Hur vet jag inte, men där var vi. Sen kom Emelie en stund.
När vi hade suttit där en stund blev det kallt, så vi tänkte gå hem. Emelie skulle dock få skjuts av Fidde hem, så vi vänta med henne. Tur nog för oss, så kom Pontus med sin bil också så han körde hem oss! Var hemma vid kanske halv tre, då la jag mig i soffan och kolla på tv med mitt täcke. Jag ville ha crisp, men pappa  hade inga, så jag blev jättebesviken! Men sen somna jag, och nu sitter jag här hos mamma. Ska packa snart för att åka till pappa, igen, men för att stanna där i 2 veckor. Ha det bra då!
Låt för dagen: Lady GaGa ft. Beyoncé - Telephone

Maskusch och Västen

Tjaa!
Igår så skrev jag ju att jag kanske skulle åka hem till pappa och göra en "test-väst", eller hur? Och det gjorde jag faktiskt! Jag började vid typ tre på fm och blev klar vid typ halv nio på kvällen, så för att göra något jag aldrig gjort, eller ens sett mönster på förut så tycker jag att det gick ganska fort. Men eftersom det är en test-väst, så använde jag asfula lakan! Fodringen är ett gammalt rödblommigt lakan haha :p
Men innan jag visar bilderna på hela processen (det är en hel del) så måste jag bara fråga, var det någon som såg Idol igår?! Skitsynd att Tove åkte ut! Men, det hände nåt riktigt fräckt! Såg ni dom som gick upp på scen för att krama henne när hon åkte? JAG KÄNNER DOM ASBRA! :D Det var våra grannar på vårt sommarställe! Träffar dom liksom varje sommar, och dom e så grymt roliga och trevliga! Mamman heter Ulrika, och det lilla blonda barnet heter Tim :) Och Ulrika är verkligen en av mina favoritpersoner på Lökeberg, vårt sommarställe, hon är så himla äkta och snäll och jag har alltid gillat henne!
Men nog om det haha ;p Nu kommer en massa bilder på min syprocess igår! Puss<3
Jag har svårt för å bestämma hur stort mönstret ska va, så jag ändra
ganska mycket :P






Min.. ehm.. bra symaskin..













Blev jag nöjd? Njaa, iom att jag aldrig gjort något liknande, och jag inte hade några mönster eller tog några mått, och att det gick på en eftermiddag, så ja lite :)
Schteeek<3

Fredag 4/12-09

Nu ligger jag i varma sängen hemma hos mamma, jättesköönt! Går bara i skolan till 11 på fredagar, så jag har vart hemma ett tag.
Tänkte egentligen stanna hemma idag, för jag har sjukt ont i höften och knäet! Men jag fick tvinga mig upp, för ja låg efter i svenska. Dock hände 3 bra saker idag! Och alla involverade svenskan:
1: Jag blev färdig med det jävla verb häftet
2: Jag blev färdig med bisats pappret
3: Jag hitta mitt brev till ARN!
Men nu då efter att ha tagit mitt intressanta skolliv så funderar jag på om jag ska åka hem till pappa och sy en test-väst.. Har rätt mycket lakan (haha jag har inte råd med tyg än!) att använda som test innan jag gör en riktig av riktigt tyg.. Kan ju inte vara så svårt?
Lyssnar just nu på två bra låtar som jag hörde idag, lr iaf ena, den andra har jag hört förut, bara utan Lady GaGa, och hon gjorde låten mer intressant :) Älskar henne. Men som avslutning ska ni få höra dom! Hejhej<3
Beyoncé ft. Lady GaGa - Video Phone (Xtended Remix)
Kvalitén blev kass, inte mitt fel :/

50 Cent ft. Ne-Yo - Baby By Me


Neej.. :P

Godkväll i julstugorna! Inte långt kvar till jul och nyår nu, eller hur?!
Får bli ett kort inlägg nu, för jag ville bara visa alla hur bra jag är på att göra varm choklad! :)
Pusshej
Ja, kastrullen koka över, så 2/3 gick till spillo. Haha kan inte ens värma oboy!

Schteeek<3

PRISA GUD! Eller nåt...?

JAA!
Jag hade precis börjat gå till bussen imorse, när jag får ett mystiskt sms!
"Vem kan detta vara så tidigt?" tänkte jag, så jag titta efter. Det var.... Therese! Och hon kom med en fantastiskt bra nyhet: Blåbäret är sjuk i migrän, igen, så vi har inställt de 2 första lektionerna, IGEN! Så ist för att börja 08:20 börjar vi nu 13:20! Asgoott :d Så nu ska vi se om jag kan sova lite! Godnatt :)

RSS 2.0