Bad Romance

Lady GaGa - Bad Romance (Kaskade Remix)

Söndag

Hallå kära vänner! 
Nu har jag egentligen lite att berätta, för jag har inte uppdaterat på flera dagar, men vi får se hur mycket jag orkar skriva :) 
I fredags var jag hemma hos Andreas och sov där. Vi passade hans lillebror Axel och kolla lite på film och så, så det var bara en lugn kväll, rätt skönt. 
Igår däremot så åkte jag och Andreas hem till en som hette Sandra som bodde i Kungsbacka. Där träffade vi David från våran förra klass, och Hampus från vår förr-förra. Det var rätt många där, men alla va asgoa, så jag lärde känna en hel del nytt folk, vilket alltid e kul! Och allt funka bra, ända tills det kom typ några flintisar som bara skulle börja bråka med alla! Seriöst, dom gick verkligen på alla, tom mig :o 
Fyfan vad jag hatar såna människor! Det enda dom ville var att komma och slåss, medans alla andra bara ville ha roligt! Nej, det var nog dom töntigaste människorna jag någonsin träffat. Så kvällen fick typ sämsta avslutet någonsin, någon grät och en annan blev skallad, så dom töntarna hoppas jag att jag slipper se igen! 
Idag ska jag inte göra så mycket, typ läxan tills på måndag och kanske se på en film eller något.. 
Men ni får ha det bra sålänge! Hejdå :)

Ordinary

Vanessa Carlton - Ordinary Day

Hej Min Vän

Hallå!
Orka säga att det var ett tag sen jag skrev något vettigt, det bestämmer jag själv när ja vill göra!
Jag har varit rätt duktig idag faktiskt, vi har bara två lektioner på onsdagar, så jag kände att jag kanske skulle ta och skärpa mig dessa lektioner för en gångs skull! (blev dock utplockad från klassrummet på matten, men det kommer jag till!)
Först hade vi engelska, något jag faktiskt är helt okej bra på, bara att våran lärare är den största tönt man kan tänka sig! Bara stå och harkla sig när vi ska va tysta, eller viska något töntigt och säga "Weeell, That's a Tricky One!" Men jag gjorde i alla fall uppgiften som skulle göras, och det är inte ofta det händer, så guldstjärna i kanten förtjänade jag faktiskt där :)
Sen hade vi såklart matte.. Så tråkgt! Vi håller på med diagram och sånt, diagram kan fan ta sig i röven! Det är nog det allra värsta jag vet, att måla upp ett diagram för att veta hur många hundar som gick igenom parken mellan åren 1995-2010. Haha töntigt! Så när jag, Frida och Anna hade gjort klart alla uppgifter, utom dom två sista, dom var för jobbiga, så började vi göra annat, och det andra var roligt så vi skratta rätt mycket! T.ex., vi skrev en låt om våran nya lärare (ska inte säga vem hon är, hon kanske läser bloggen! :o eller inte) jagfår improvisera lite för jag minns inte allt:
Cinna är typ 100 år,
aldrig något sex hon får.

Och  hon har ett stackars barn,
hennes kläder görs av garn.

Hennes favvo-färg är gul,
och hon har en ful frisyr!

En sur min hon ofta har,
hon hade nog en sträng far!
Jag vet inte vad ni tycker, själv tycker jag att den är jättebra! Haha passar in perfekt på henne.
Men som jag sa så blev jag uttagen från lektionen, och det blev faktiskt Frida och Anna också. Det var för att vi prata lite för mycket och skratta rätt högt och så.. Får man inte ha lite kul innan man dör?! Jaja hon tog iaf ut Anna först, sen mig, och till mig sa hon att jag måste tänka på att prata lite tystare, för min röst är så kraftig :/ Aja baja Jesper! Och att jag borde koncentrera mig lite mer, för jag har inte fått så bra på proven :P Dom två första fick jag G- på, sen ett G, och nu fick jag faktiskt G+ så jag blir ju iaf bättre, om ändå långsamt!
Men jag kände att det kanske var dags att ta hem lite matte och jobba nu, så det har jag gjort idag! Jag gjorde 3 VG uppgifter, får se om jag gör några fler lite senare, man måste ju ändå börja smått..
Men ha det så bra då, tja!

Paradise Hotel

Seriöst vad är det för fel på folk? Haha
Kan dom inte bara låta Jackie va? Det är inget fel på henne! Hon är ju typ den skönaste människan på hela programmet! Nä någon måtta får det faktiskt vara! Leave Jackie ALONE!! ;)

Highway

Godmorgon!
Nu är det så att jag har sett en bra film igen :)
Den heter "Highway" och handlar om två killar som har handlat med knark, och den ena hade sex med någons fru, så dom blir jagade igenom USA av två torpeder.
På vägen träffar dom lite konstiga typer och får tillsammans med dom uppleva en rad galna upptåg.
Jag förstod inte filmen helt och hållet, för jag såg inte början, men den var väldigt speciell och jag gillade den!
Skådespelare: Jake Gyllenhaal, Jared Leto, Selma Blair och doktorn i Scrubs

Åååh Jag Dör!

Faan i helvete!
Nu ha min dator typ pajat igen! Jag blir så trött på den här skit-saken! Felet är att jag startar den och allt, men efter typ en kvart så piper den till som att den får kortslutning och stänger av sig. Så nu måste jag lämna in den på lagning och betala massa pengar för det! Tack som fan din jävla fitt dator!
Jag skulle be om ursäkt för mina svordomar, om jag inte var så förbannat arg!

IQ

Faan jag fick 15/23 poäng på matteprovet... Hur gick detta till? Procent som är min bästa avdelning! Jag är helt enkelt kass på matte. Hoppas inte Anna fick mer än mig, då svimmar jag!

Äntligen!

Nu kommer den efterlängtade test-kjolen! Eller tja, JAG har längtat efter att lägga ut den, kanske inte ni ;)
Den är iaf färdig, så nu skall processen läggas ut..
Here it comes!
Det var visst inte så många bilder som jag trodde, men det är nog för att det var inte så många steg i det här skapandet :p

Jesper Dissar

Ja!
Enbart för att Frida har bestämt sig för att kaxa genom att inbilla sig att någon bryr sig om hennes "ute-lista", så ska jag lägga ut min här!
Det är ute att:
  • Heta Frida Lindgren
  • Ha en mamma som liknar Sally
  • Läsa Tyska
  • Ha en katt som inte heter Musse
  • Inte stödja offren i Haiti
  • Låtsas att man är ICA-Jerry
  • Ha på sig jeans-leggings
  • Ha på sig koftor som slutar vid naveln i alla regnbågens färger
  • Ha en svart-gul öron töjning
  • Bo i Mölndal
  • Ta 4:an till pendeln
  • Ta pendeln till skolan
  • Sluta 12.20 på onsdagar
  • Läsa Vampyrböcker
  • Störa sig på allt
  • Tycka att Lady GaGa är ful
  • Ha hemtelefon med sladd
  • Använda rabattkuponger på bio
  • Ha Moonboots
  • Ha ett Epa-gäng
  • Ha tå-ring
  • Vara tjej
  • Få munsår
  • Ha en rosa blogg
  • Röka
  • Ät korv med bostongurka
  • Kolla på How I Met Your Mother
  • Sjunga i kör
  • Ha ett omoget nick på CS
  • Snusa
  • Prutta ock skratta
  • Göra "XD" smilies
Där har ni den! (Skall tas med en nypa salt, man kan ju säga som så att visa förslag är mer seriösa än andra)

Apoliva Reklamen

Ahahahah jag kan inte sluta skratta när jag ser den här! Klockren!

En Gång Är Ingen Gång

Hej allihopa! Imorn händer det grejer, för det blir nämligen bio efter skolan! Och gissa vare blir...
AVATAR!
Igen då, men den är ju så bra! Har saknat mina små blå människor och deras djungel.
Innan det ska jag, Anna och Therese ät lite grann, får se vart det blir någonstans! Vi slutar nämligen 11 imorgon, och eftersom Frida har sin himla rabattkupong som bara funkar på vardagar så fick det bli imorn :P
Idag har det inte hänt så mycket, vi hade TKF så jag och Therese jobbade med våra data-fodral, och Anna och Frida jobbade med sitt.. Ibland undrar man ju vad det ska bli av dom haha... Nä jag skämta bara ni är duktiga! Och jag måste fixa en dragkedja tills nästa gång.. Vart får man tag på sånt? Jaja, nu ska jag äta lite potatis och löwbiff, tastyyy.
Hare bra nu!

Gör Det Inte

Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det här, jag vet heller inte om det är anständigt och respektfullt av mig att lägga ut detta på bloggen, men jag måste skriva av mig för jag mår så fruktansvärt dåligt.
Idag stog jag, Anna, Linnea och Lovisa på stationen och väntade på bussen. Helt plötsligt kommer ett frakt tåg rusandes i full fart, och tutar som en galning precis när den kör förbi oss och alla andra som var där. Vi trodde bara att den tuta för att skrämma oss, men vi vänder oss om efter den och så säger en tjej med rätt skrämd ton något som jag inte riktigt hör, men sen börjar folk säga "någon blev påkörd!". Så alla ställde sig vid kanten för att kolla, och jag såg inget först, men sen såg jag att en bit av spårets snö hade färgats rött. Jag fick en klump i magen och fatta inte riktigt vad som hade hänt. Jag fattar fortfarande inte riktigt, det var så overkligt..
Folk börjar gå mot biten av spåret som blivit rött, och när vi kommit lite närmre så ser alla att det sitter en vuxen kvinna på perrongkanten av andra sidan spåret och gråter, skriker och bara skakar. Jag kan inte med ord beskriva hur det kändes, det var värre än vilken film som helst och allt bara snurrade och jag ville både kräkas och gråta. Hela upplevelsen blev för mycket för mig, höra henne gråta och sen kolla på det blodiga spåret, och lite längre fram i ett dike där det låg en annan kroppsdel. Jag förstår inte vad som hände! Jag känner mig kluven och helt förtvivlad. Hur ska det gå för den stackars kvinnan? Hade dom barn? Hur ska hon i så fall berätta det för dom? VARFÖR hände det? Varför springer man över spåret när man fått höra tusen gånger att man aldrig ska göra det? Och han var vuxen dessutom! Jag ber verkligen till gud att kvinnan  ska kunna återhämta sig från det här, och om dom har familj att dom kan sörja honom och sen långsamt fortsätta med sina liv.
Och jag ber er verkligen, jag bryr mig inte vem ni är eller vart ni kommer ifrån, gå ALDRIG över spåret! Jag vill aldrig att någon ska behöva se något sånt här igen, eller förlora någon pga något så onödigt och som lätt kan undvikas. Det dör enligt informationen jag hittat ca 80 personer i tågolyckor/år. Jag hoppas att detta var första och sista gången det händer under 2010. Då jag inte vet om jag bör lägga ut detta, om det är respektlöst mot hans familj eller liknande, så skriv det. Jag försöker inte få kommentarer, jag vill bara veta vad folk tycker. Får jag endast en kommentar där det står ta bort så gör jag det.

Porcelain and the Tramps

Usch vad jag hatar människohandel :/ Något måste göras!
Porcelain and the Tramps - Redlight District

Yesterday

Igår så hade jag inget planerat, jag satt hemma med pappa och höll på med blogg-designen.
Vid typ nio-tiden smsa Titus mig och fråga vad jag gjorde, för han var nämligen hemma hos Madeleine Åsblom som bor rätt nära mig, och faktiskt är en gammal dagiskompis som jag inte pratat med på flera år (med undantag från en kväll som jag bara hastigt bad henne om en sak). Så han kom och mötte mig och så gick vi ner till Madde. Där väntade två personer jag aldrig träffat: Tua och Alicia, och så Stina som jag träffat ett par ggr, Madeleine och en vattenpipa. Så vi smok-ed some waterpipe och hade det bra, lite kallt bara :/
Sen gick vi in och kolla på Scary Movie 2, jag älskar dom filmerna dom e så jävla roliga! Men kvällen fortsatte la och sen var det dags att dra sig hemåt, så när jag kom hem fortsatte jag med den nya headern och bloggdesignen.
Idag ska jag hem till mamma, så jag måste PACKA, och det är bland det värsta jag vet! Jag måste packa alla mina grejer 1 gång varannan vecka, och jag är sjukt trött på det! Men det måste la göras.
Imorn blir det skola då och vi får la se hur det går..
Ha det gött så hörs vi!


Bu!

Ja hejhej :)
Blev någon chockad av min remake av bloggen? ;o Hoppas det!
Jag blev iaf jättenöjd (den förra headern var jättefin Linda, men jag ville göra en egen! ;), och det gick inte fort kan jag säga! Jag är inte så himla teknisk av mig, så jag fick fasen sitta från typ 23.00 till  04.26 igår, och från typ 11.30 tills nu idag innan jag blev färdig! Men nu är det klart, och jag är helnöjd med resultatet! Fick ju med Lady GaGa i headern, precis som förra, men nu fick hon den för sig själv!
På tal om henne, alltså jag kan inte förstå hur folk kan säga att hon är ful? Det är hon verkligen inte! Folk som säger det måste vara avundsjuka eller något, för det stämmer inte någonstans!
Vi hörs kanske senare, hej då!
Snygging!

Oh Herre...

Haha jag måsta faktiskt säga att jag tycker Lady GaGas frisyr i hennes intervju på the Oprah Winfrey show är rätt häftigt! Hon ser lite ut som en lebb, eller så ser det ut som att hon har en tiara, eller att hon har ett korallrev på skallen..
Här kommer i alla fall intervjun!
Del 1
Del 2
Del 3 (Älska kläderna)
Vad ska man säga? Hon är en förbild för alla! Uppmanar folk att alltid vara sig själva och göra det man vill, och hon är själv alltid sig själv!
Puss GaGa

Last House On The Left

Jag såg just en verkligen jättebra film! Den kunde nästan mäta sig med Avatar, inte riktigt men nästan, och då måste den va jävligt bra!
Den handlar om en familj som åker till sitt sommarställe, men sen blir dottern kidnappad av ett gäng typ mördare och tjuvar. Dom gör sig av med dottern och hennes kompis, och söker sedan skydd från ovädret i ett hus dom sett på vägen. Husets ägare tar in dom för natten och allt verkar bra, men vad skurkarna inte vet är att det är just denna familjen vars dotter dom just har gjort sig av med, men det ska snart både familjen och tjuvarna bli varse om...
Jag tycker att ALLA ska se den här filmen! Man drogs in i handlingen och satt på helspänn hela tiden!
Den heter alltså Last House on the Left för dom som inte fatta det ;)

Haha Fail..

..På mig då!
Jag har faktiskt hållt på att försöka skapa en klänning sen kl 12, och nu får jag inse att även om den går att göra, kommer resultatet bli fult. Det är inte mitt fel dock! Det är våran dumma symaskin som inte kan sy i sköra tyger, utan trycker ner trådar som gör att tyget blir alldeles skrynkligt och konstigt, och så blir sömmarna ASFULA!
Så det känns lite onödigt nu, men då vet jag iaf att jag inte kan köra med för tunna tyger med denna symaskinen, utan dom måste sys för hand tills jag har en ny!
Här kommer bilder på visionen och resultatet dit jag kom (jag är ändå rätt nöjd att jag lyckades skapa exakt den formen jag ville ha!)
Var bara tvungen att lägga in en bild på detta STORA tygstycke jag fick av farmor, och det var bara ett av många!
Detta skulle bli resultatet
Och här har jag inte börjat sy än, utan bara nålat fast delarna, och där är allt fortfarande bra och jag var jätteglad över hur bra det såg ut
Men så fort jag började sy märkte jag problemen.. Det var synd att det inte funka, men men
Kolla sömmen! Oacceptabelt! >:(

3OH!3

Aaawesome
3OH!3 ft. Katy Perry - Starstrukk

God Jul!

Tjaa!

Jag skickar ett sent god jul kort till er som jag själv har gjort. Det är jättefint!
Plus en låt som är skitbra.

Hejdå!



Madonna - Revolver


Hemma

Hallå!
Nu är jag hemma från hockey matchen, fan va gött att Frölunda vann med 4 - 3 mot Linköping!
Det var faktiskt riktigt kul! Sen åt vi på donken och gottade oss.
På lördag åker Rasmus tillbaks till USA, det kommer bli trist :/ Jag vill egentligen med till flygplatsen, men det finns ingen som kan köra mig, förutom Rasmus mamma, och det blir ju aspinsamt att åka hem själv med henne sen :P
Så jag sa hej då till honom idag istället.
Jag orkar inte skriva mer just nu, men jag vill avsluta med att jag fick INSANE mycket tyg av farmor idag! Det kommer räcka skitlänge, så tusen tack farmor!!
Godnatt allihopa!

För övrigt så har jag praoat på företaget som skapat maskoten i bilden övanför, och filmen som spelas när Frölunda gör mål! :)

Man ser det kanske inte så tydligt, men hela tygdockan är dränkt i en massa tyger! Fyfan va bra!

Jaaa

Jag vet att det finns typ massa som inte gillar Carolina Gynning, men jag tycker hon e asrolig! Jag tyckte om det här programmet hon hade, där hon gjorde massa saker och sånt, och när hon lagade mat och sånt! Visst är hon kanske lite tappad, men hur kan man inte älska tappade människor? Folk som ogillar henne borde tänka om och besöka hennes blogg!
http://planetgynning.com/
Heja Carro, JAG tycker att du är rolig, och SNYGG!

Får Man Aldrig Sova Här I Världen?

Hej Allihopa!
Jag har precis kommit hem från skolan. Tänkte sova en blund, men nehe så blev det inte jag skulle ju på hockey? Det är typ Frölunda mot något annat lag, HEEEEJJJA FRÖLUNDA!
Men det blir nog roligt, för jag kommer säkert få en korv eller nåt sånt att äta, det ska bli gott! 8)
Så det blir jag, mamma, Cecilia, Louise, Rasmus, Jesper? och Lasse tror jag.
Idag har det inte hänt något särskilt, surprise surprise.. Fast jag och Anna åt lite pommers frites på stationen, det var underbart! Och så håller vi på med våra "produkter" på EOS (Estetisk Orientering) och jag gör en dataväska typ. Det verkar lite svårt! Men jag och Therese får helt enkelt samarbeta lite grann då.
Åh shit jag känner mig helt utvattnad, jag har inget mer att skriva nu för tiden! Nä, dags att ta tag i livet och börja hitta på saker igen! Har faktiskt bestämt planer för helgen, måste bara berätta det för dom som ska med på det ;) haha men vadå ska dom säga nej eller? Aldrig!
Jag vill passa på och hälsa till Linda, mitt största fan! Hoppas vi ses snart på ett tokigt äventyr tieeppp mjaouw!
Pusspussgurka!
Haha en apa på is, kan det bli mkt roligare?

Onsdag 13/01-10

Hello and so... :)
Asså jag känner av lite hur kul det kommer vara att läsa om mina skoldagar när jag är vuxen, kommer somna typ...
Men idag har jag iaf vart i skolan. Vi spelade CS, det var skoj 8)
Sen hade vi antingen TKF (Textil konfektion) eller MKO (Mönsterkonstruktion) och höll på med våra test kjolar.
Jag gör min till min syster, och efter att jag hade pratat med henne om hennes storlek gjorde jag mitt mönster i stl 36, men när jag sen mätte henne så var hon en 38:a! Bajs så jag fick göra om allt, men snabb som jag e så hann jag ikapp alla ;)
Jag har provat den på henne. Den kommer behöva sys in i ryggen, men det behöver allas, därför har vi lämnat en 18 cm lång "spricka" där uppe. Det ska bli kul att se hur det blir! Efter att jag hade prövat den på henne och nålat in den lite visste jag ju såklart inte vad jag skulle göra efter det, men jag löste det genom att sätta nålar ungefär där kanterna ska sys ihop :)
Kommer lägga in bilder på processen i test-kjolen respektive den riktiga så ni får se!
Pusshejjaa <3

Hon Hittade Hem!

Jaa äntligen har Diana kommit! Va glad jag blev! :D
Hon va mycket lättare än vad jag trodde, det var ett plus. Ett minus var att jag trodde att hon skulle vara gjord av något mjukt material som man kunde sätta nålar i, inte plast, men efter en liten stund vande jag mig vid att bara sätta nålarna i ytter-tyget :)
Nu har jag gjort mitt första "draperings" plagg eller vad man ska kalla det. Det blev en bröllopsklänning! Eller ja, enligt MIG är det en bröllopsklänning, man får la tolka den hur man vill. Jag använde ett gammalt lakan, en sjal och nålar. Lägger upp bilder på den nu :)
Jag är glad!
Släpet är en mardröm, men om man tänker in ett par ben så blir det super! ;)

Hemma

Skolan sluta fort idag för Dorota var lite snäll. Hurrahurra.
Nej men nu till allvarligare saker: jag har fått höra att det är onödigt att jag lägger upp musik, för ingen lyssnar på den, men tji fick du Frida! Säger bara fuck you för som jag har sagt några ggr så är denna bloggen mest till för min egen vinning, har du nånsin tänkt tanken att jag kanske vill veta vad jag gilla för musik när jag var liten när jag har vuxit upp? Har du det?! Nej just det så håll käften.
Hahaha Frida du e fan dum i huvet, men jag accepterar det ändå!
Här kommer musik till dom som ÄLSKAR min musiksmak!
Silent Hill 3 OST - You're Not Here

Fabric, Future, Fashion

Farmor och farfar har precis åkt. Besöket gick bra, vi åt lite pizza och fika, det var trevligt! Fast deras hund Kalle är så äcklig! Han sprang omkring med konkelbär överallt och satte sig i soffan och sånt, fyfan!
Fast farmor hade en jättebra nyhet; hon hade letat fram en massa tyger hemma sa hon som jag skulle få! Det var asbra, hon hade tex hittat massa blått bomullstyg, och inte för att jag har arbetat med så många tyger än, men bomull är min favorit än så länge, det är tåligt och lätt att arbeta med!
Sen får jag ju förhoppningsvis min provdocka imorn också, och då kommer det hända grejer!
Jag vill även ta tillfället i akt att be om ursäkt till Therese, det var verkligen inte meningen att du skulle ta så illa upp!
Mina arga sms var inte på allvar, det var bara för att "chocka" dig eller vad jag ska kalla det, du tar mig på för stort allvar! ;) Skriver det här för du har inte svarat på mitt sms :/
Idag är det söndag, jag hatar söndagar fyi.
Vi ses imorn alla och då kan vi prata om denna dumma händelsen om du vill Therese! Haha
Hej så länge!
Önskar jag hade detta lagret tyg då

Igår

Ja, som sagt, jag tog bort inlägget. Eller, jag visste inte hur man tog bort det, så jag ersatte texten med en punkt :P
Kvällen blev helt okej, jag prata med en helt random person, så jag kolla på She´s All That med någon random hemma hos mamma :o
Och så ladda jag ner Ke$has album "Animal". Det är sjukt bra och verkligen något jag vill tipsa om.
Idag kommer farmor och farfar, får se hur kul det blir, det kanske blir helt okej. Sen ska jag till mamma och hämta mitt ps3.
Jag lägger upp mina favoriter från Animal till er.
Backstabber
Hungover
Dinosaur
Your Love Is My Drug
Kiss N Tell
Take It Off
Party At A Rich Dude's House
Dancing With Tears In My Eyes
TikTok

Fuck

Denna hjälper ju till med humöret..

.

.

Waste of Money

Hallå då!
Nu ska jag faktiskt berätta vad jag gjorde igår: Jag var på bio och såg Sherlock Holmes.
Det var jag, Jenny, Markus, Stina, Anna, Erika, Annie, Daniel och Lucas.
Och nu ska jag recensera (stavning?) filmen för er med tre ord:
DEN VAR SÄMST!
Har ni funderat på att se den, så gör inte det! Alla tyckte den va lika dålig, och det var den fanimej! Aldrig att jag skulle vilja att andra människor ska behöva lägga ut, nej SLÖSA, 90 spänn på något så dåligt!
Filmen handlar i stort sätt om Sherlock och hans kompanjon Watson, och dom ska samarbeta för att stoppa lord Blackwood (så fort jag hörde Blackwood fatta jag att filmen skulle va dålig, töntigaste skurknamnet!) som är någon typ av magiker som typ har offrat 5 kvinnor till någon och i något syfte man inte får veta. Iaf hängs skurken i början av filmen, bara för att senare återuppstå och sen händer massa konstiga saker.
Jag lovar, filmen va så dålig att jag somna! Jenny fick väcka mig :P
Det enda jag betalade 90 kronor för var att få sitta i en trång stol, få ont i rumpan och att sova.
Usch!
Men idag ska jag iaf förhoppningsvis åka in till Kba och äta på McDonalds med Anna, Therese och kanske Johanna och Frida. Sen ska vi se om vi kan få komma på 18års party :)
Och just det, jag gjorde lite mer igår: efter skolan följde Therese och Johanna med mig hem, och så gjorde vi lite makaroner, köttbullar och makaroner. Det var riktigt trevligt och roligt! Sen kom Anna och Frida och så hade vi alla det bara trevligt! Vi hade tänkt sjunga lite SingStar, men klantig som jag är tog jag bara med mitt ps3 och spelet till mamma, glömde mickarna i garderoben -.- Haha men vi hade kul ändå!
Så ha det bra allihopa, hejhej!
BUUUUUUU!

Öde Värre Än Döden

God morgon..
Idag kom jag upp tidigt! Första larmet gick av vid nio, men jag ställde om det till 10, så jag gick upp 10.20 :) Intressant fakta såhär på en torsdagsmorgon.
Nu ska jag dock STÄDA :'( Jag är nog rätt lat egentligen, för allt som har med arbete att göra drar jag mig gärna undan. Tex när jag skottade igår, jag skotta i typ en halvtimme MAX och sen bröt jag ihop och gick in haha :P
Men nu kan jag inte skriva mer, jag har ett rum som vill bli städat!
Hej dårå :)

Kan hända att jag lyssnar på sånt här nån enstaka gång när jag städar :*

Hallå

Tjaha.
Nu ska jag berätta lite om min dag; idag åkte jag in till Kba för att möta pappa och ta typ ett kort till mitt nya körkort lr whatever, ja vet inte riktigt men vi tog iaf ett kort. Sen skulle vi till banken och fixa så att jag äntligen skulle få ett riktigt bankkort, men då var såklart banken stängd! Får fixa det en annan gång.
Sen åt vi på McDonalds, det var såklart gott men jag blev så mätt så jag höll på att spy :P
Sen for vi till polisen för att fixa ny bild till passet osv, men eftersom pappa har så bra koll så visade det sig att man va tvungen att ta en lapp som fanns där inne, skriva på och sen vänta 2-3 arbetsdagar innan man kunde fixa det, så det enda jag egentligen gjorde var att ta ett kort :/
Sen åkte jag hem igen, pappa kunde inte köra mig för han jobba :( Och nu snöar det som fasen! Det har det gjort sen imorse, så det ligger ett rätt tjockt (tycker jag) lager snö ute. Har tatt kort på det, men eftersom kameran gick sönder på nyår fick jag ta det med mobilen :/ Och min provdocka har äntligen kommit! Idag fick Lollo ett sms där det stod att vi hade ett paket att hämta på Nils Ericsson Terminalen i Gbg, och att dom typ stänger vid 17.00 etc. Men SÅKLART så kan ingen av mina föräldrar hämta det idag! Och pappa säger att dom kanske har stängt imorn, eftersom det är en röd dag, så jag kanske får vänta till på torsdag!
Kill me slowly..
Men det finns inget att göra åt det för tillfället. Får la hitta på något annat under tiden!
Ha det bra i snön allihopa!

Musik

Jag lägger ut lite musik för er!
Muse - Glorious

Kesha - TikTok [Fred Falke Clubmix]

Yellowcard - Way Away

Paramore - Careful

Groove Coverage - Last Unicorn

Har Precis Sett..

..Avatar! Säger bara, den va GRYM!
Det var en jättebra film med jättebra effekter, och jag blev verkligen känslomässigt engagerad i filmen eller vad man ska kalla det! Starka insatser från skådespelare och röstskådespelare, och eftersom ämnet i filmen är så aktuellt drogs jag in ännu mera! Jag såg den i 3D, awesome!
Har du inte sett den, så gör det.

Men Jag Älskar Henne!

Hon e så jävla bra!
Det finns ingen bättre, och allt hon gör bara lägger sig intill mitt hjärta! Haha :)
Måste fan se henne live någon gång, det måste vara världens häftigaste upplevelse!
Och jag förlåter dig för din hårfärg, om du bara fortsätter göra din musik och chocka oss med dina urhäftiga upptåg!
I'm Your Biggest Fan, I'll Follow You Until You Love Me

Lady GaGas Paparazzi Live på MTV's VMA Gala
Bästa uppträdandet, särskilt slutet fyfan! Det bara rinner blod, och folk typ fattar inte att det hör till och blir oroliga, och sen när dom fattar ba "WOOOHH!"
Paparazzi är min absoluta favorit-låt med henne. Det är den enda låten någonsin som jag kan lyssna på om och om igen, och den är alltid lika bra!
Lady GaGa är Kärlek
>Lady GaGa - Bad Romance (Bimbo Jones Remix)[Radio Edit]

Radio GaGa

Hallå!
Dåligt med inlägg, vadådå? Stäm mig.
Haha nä nu ska jag inte vara otrevlig! :) Har ju faktiskt en nyhet som får en på dåligt humör, det räcker med det :/
Jo här är grejen:
VAD är det för fel på Lady GaGas hår? Åhh jag tycker verkligen att hon har förstört det! Jag har för det mesta inget emot folk som går emot mängden, tvärt emot, det är en av anledningarna till att jag älskar Lady GaGa, men detta HÅRET är bara fel! Vad är det för färg egentligen?!
Nä, hon får ta och färga om det igen, annars blir jag inte glad! (Jag älskar dig ändå Stefani Germanotta<3)
Ha det bra!

:(

Grym Öron-Mask!

Haha kul titel!


Ööööhh...

Hejhej!
Nu sitter jag hemma efter en  helgalen kväll som utspelade sig både här och där. Haha alltså jag borde ha träningsvärk nu, men det har jag inte! Nu ska jag berätta varför:
Kvällen började med att vi samlades hos Malin och träffade hennes släkt, familj och vänner. Där gjorde vi lite frågesport, spelade Wii Bowling och åt mat, som var jättegod! Sen gick jag, Emelie och Malin hem till mig och hämtade lite cider och så bytte jag om.
Efter det var det dags att gå till Philip Wassberg, så vi tog en liten promenad till honom. Hemma hos honom så fick vi lite champagne (haha schteek?) och lyssna på musik och typ snacka. Vid tolvslaget var det dags att spruta lite champagne ut på altanen och smälla raketer! Och det är där mina bilder kommer ta slut :/ Men jaja kvällen slutade iaf inte där!
Jag bestämde mig för att det var dags att dra vidare, till Tom den här gången. Han bor i Oskarsberg, så jag sprang ut till bussen. Där visade det sig att jag precis hade missat den och att nästa gick 01.21, och klockan var 00.42 typ. Då tänkte jag att jag kunde börja gå till nästa busshållplats, och nästa efter det osv. Iaf, för att göra historien kortare så slutade det med att gick gick och sprang vartannat ända till Oskarsberg och Tom! Jag va fan snabbare än bussen, för när jag var framme såg jag den åka förbi! Asså jag trodde typ att jag hade gått 2 mil, men sen fick jag tänka om lite och då blev det 1 mil, men sen prata jag med mamma och hon sa det bara var typ en halv mil! Men jaja det var jävligt långt iaf!
Hemma hos Tom fick jag träffa Frida! Då blev jag, och Frida också såklart, jätteglad! Toms hus var sjukt nice, jag hade faktiskt sagt det till mamma flera ggr när vi har åkt förbi, fast då visste jag inte vem som bodde där! Men jag hann bara vara hos Tom i max typ en timme, sen var jag tvungen att ta sista bussen med Jesper Cederlöf. Haha han är iaf trevlig när han e packad! Det e han säkert i vanliga fall också, men jag känner honom inte så bra.
Sen kom jag äntligen hem, efter att nästan ha kräkts på bussen! Så jag gick direkt upp, tog ett glas vatten, en hink, en filt och la mig och kolla på TV. Sen somna jag som en sten!
Men det var en sjukt bra kväll enligt mig, för jag fick ju träffa Frida! Och Nellie, Simon och massa randoms som jag inte kände, men dom var sjukt trevliga! Dom gillade nog mina glasögon ;)
Men ikväll ska jag nog slappa hos Carro med henne, Malin och Pierre. Det ska bli skööönt! :)
Pusshej, hoppas ert nyår va lika bra som mitt! <3
Haha kanske ser lite korkad ut där då..





Ke$ha FTW




















RSS 2.0