Hunger Feeds Me

Gókväll!
Idag har jag vart i skolan, jobbigaste dagen på länge :/ Sen efter det gick jag, Mathilda, Evelina och Josefin till kba närsjukhus och tog gris vaccinet, inte farligt alls tkr jag!
Jag ska precis äta, men för att slippa skriva vad jag ska göra har jag gjort en liten serie! :) Puss <3
Asballt, fick låna av Jesper Sakko igår! ^

Partyy

Hallå.
Dålig update, jag vet, men jag har vart sjukt trött och är fortfarande det, så ska fatta mig kort. I fredags var det skolfest på Berg 211 i gamle stan i gbg. Det är egentligen ett gammalt insprängt skyddsrum som dom gjort om till typ en klubb, råball (y).
Vi förfesta hos Frida med lite Husets och gott. Kvällen gick lite överstyr för mig innan den ens börjat, men det ska vi inte prata om..
Men kvällen blev sjukt lyckad, och här kommer bilder! Puss<3
Tyvärr fick jag inte så många bra bilder, jag tog inte så många :( fler blire nästa gång!

FUCK YOU DROTTNING BLANKA!

AAAAHH Jag blir så JÄVLA förbannad på våran jävla piss-skola va!! Jag ser ut som Svampbob Fyrkant i ansiktet, men jag måste gå till skolan ändå om jag inte får intyg från läkare att jag är sjuk?! Bara för domma jävla dialogdagarna ÅÅÅÅHH VET NI HUR MYCKET JAG STÖR MIG?!! Fuck det jag tänker INTE gå till skolan!
Ursäkta ordvalen. Puss
Cross Out Drottning Blanka

Aaj

Hallo ellurr?
Har precis kommit hem efter en heldag i skolan. Samhällsprov, ja det gick väl sådär. Jag är sven hungrig men allt vi har hemma, som jag kan äta, är soppa, och det enda som e kvar i den är typ vatten och lite grönsaker! Hur fan ska en kille bli mätt på d? Jaja, skit samma. Jag har rätt ont i tandköttet, så jag är inte så sugen på å blogga, men jag tänkte lägga in lite bilder på gårdagens kvällsmat för att påminna mig själv om hur hungrig jag är!
Bröd som min syster Lollo bakat, stolt var hon! :)

<3 Film

Tjenatjena!
Nu har jag ju legat hemma hela dagen, och då tatt mig tid att avverka några filmer på ch131 som jag har velat se ett tag nu. 2 har jag sett och ska nu börja se på den tredje, som ska vara bra, för det är nämligen Twilight: New Moon :)
Den första filmen jag såg var Jennifer's Body, rätt bra men jag förstod inte vad den gick ut på helt riktigt. Har precis sett Monsters VS Aliens, grym ju! Om det är något jag älskar så är det Disney och Pixar filmer. Och sen skräck förstås<3
Megan Fox asså, (y)!




Schteeek :*

Hata Tandfen

Heej pojkar och flickor.
Idag har jag dratt ut en tand, igen :( Det är fan det värsta jag vart med om! Tänderna som jag ska ha ut sitter nämligen under tandköttet, dom har inte kommit fram än, och det är så jävla obehagligt när dom håller på o borra och gräva och rycka och allt vad dom gör! Sen nu i efterhand när bedövningen har släppt gör det så himla ont asså! Aj jag ligger nästan hemma och grinar, så ont gör det! Och så sväller käften upp också, men jag måste gå till skolan imorn för att göra samhälls prov. Kul när det ser ut som man har en tennisboll i kinden (y).
Men nu får jag iaf gotta mig lite med nyponsoppa, glass och film! Anka tipsa mig om en hemsida där dom har massa film och tv-serier, och man kan se hur mkt man vill gratis! De flesta filmer är telesync (filmade med videokamera på bioduk), men trots det är det förvånansvärt bra bild!   www.ch131.com   kan man alltså gå in på då om man vill kika lite :)
Och nu ska ni få se min dag än så länge med bilder, ha det bra!
Börjar i bilen påväg till Varbergs sjukhus


Uprising med Muse blir trösten inför vad som komma skall

Sen var jag äntligen hemma!



Svart Spets

Godmorgon :)
Idag tänkte jag börja dagen med att lägga in bilder på klänningen jag sydde till min syster när hon fyllde år i maj detta året. Hon har tyvärr aldrig använt den än :p haha men här kommer den!
Svart grundklänning med grå volanger+svart spets. Allt gjordes i stretchtyg, inte kul arbete!

Skräck!

Heej än en gång!
Idag var jag med Jenny och Ebba och kollade på film, The Haunting In Connecticut såg vi, den va riktigt bra! Ett hett tips!
Jag började kvällen med att lyssna på mina systrars tappra försök att skapa ett rim till Mickaela Eriksson som fyller arton idag, grattis till henne! Sen ville dom såklart läsa upp det för mig, men jag var lite nere så jag orka inte höra på det. Dom läste upp det ändå.
Men för att muntra upp mig fick jag presenter av dom! Tre glas vin, sen är Jesper glad serru! :)(det var presenten, tre glas vin)
Sen ringde jag Jenny så promenera vi till statoil och köpte lite gott och så. Lite senare kom Ebba och så kolla vi på filmen. Dom skulle dock hem rätt tidigt så nu är jag ensam med pappa.
Imorn ska jag flytta till mamma Disa, det blir nog kul! Fast jag hatar att packa :/ Men det får alltså vänta tills imorn!
Ha en bra kväll, hejhej!
Mm! säger jag bara

Jenny e EMO :( Nä jag skoja bara


Schteeek :*

Bara För Att

Tjaa :)
För någon vecka sen försökte jag mig på att sy en klänning, och nu tänkte jag lägga upp en bild på den! Inte för att jag blev jättenöjd med den, utan för att jag tyckte den blev okej :)
Bara så alla vet: Det tog mig bara typ 3 timmar att göra den, och den är inte fållad, så det var ett "slarvprojekt"! Plus att den är gjord av ett gammalt lakan :)
Kyss
Halterneck klänning med lågt skuren rygg

Äntligen!

Nu jävlar har jag hittat sladden till kameran, YES! Så jag lägger upp lite sena bilder, börjar med Kabaré Lorensberg! :D Pussar
Mathilda och hennes jätte söta mamma :D


Anna och Emma och såklart, SKUMPA ^o)

Självklart ville skådespelarna mingla med oss


Schteeek :*

Pink is the new Black

Heej!
Nu har jag sytt en klänning av gamla gardiner, den blev rätt ful :/ men ska se om jag kan lura på Jenny den, för vi ska gå på en promenad snart. Annars har jag inga särskilda planer för kvällen, får se vad som händer. Men nu kom hon så jag måste gå! Pusshej! :)
Schteeek :*

inte igen :/

Goodmorning.
Nu har jag försovit mig, IGEN. Att jag alltid ska försova mig! Vakna nu vid 09:54 när jag började 8 och slutar 11, så det är ingen idé att åka till skolan nu.. Ett tips, som jag aldrig kommer lära mig, till alla som läser detta: Man FÅR INTE lägga sig ner i sängen när man har stängt av larmet! Jag somnar iaf på direkten om jag gör det, så aldrig mer! :)
Idag är det då tydligen premiär för nya Twilight filmen "New Moon" som alla tjejer e så galna i. Vem vet, kanske är den bra? Vad tycker ni om den här Twilight serien? Skriv gärna och berätta vad som gör den så bra, om den är sevärd!
Schteeek :*
Ett plus är att Dakota Fanning är med, jag tycker hon e grymt duktig skådespelerska!

Hej Igen

Hej kära läsare (alla, va e det? max 3 pers?)
Jag har inte orkat lägga upp nåt på ett tag för jag tror jag börjar bli sjuk :( har mått illa under dagen och har en jädra huvudvärk asså. Idag hände det en fruktansvärt pinsam sak i skolan som jag inte tänker ta upp nu, men om ni går in och kollar titt som tätt kanske jag har lagt upp den?
Och vi hade brandövning för övrigt idag. Dagens höjdpunkt! Men nä, nu ska jag se om jag kan köpa ett medlemskort på SportLife, hoppas! pussheitiieep<3
Schteeek :*

Anka förlorar.. Igen!

Yess! Jag slog dig www.annavagiste.devote.se i crazy taxi! ÄÄGGDD! Plus att du har mensvärk och e hemma och gråter haha :)

Schteek :*


Men det är väl sånt här ni gillar att läsa lr? Sånt som ni inte fattar överhuvudtaget, ja vet (y)


ZzZzZzZz... Vah?!

Snark.

Har världens tråkigaste genomgång och nu ska jag göra nåt jag ine fattar för jag lyssnade inte för det var föör tråkigt. Vem bryr sig om hur man skapar en skatte tabell lixxooom? :)

Schteeek :*

För att klara av en lektion som denna behöver man.. Hopp! Haha fatta ordvitsen


Same as it never was

Tänk att schteekaren och jag faktiskt varit så små:)

(Jeppe ser i alla fall glad ut)


Homie

Tjaa.
Nu är jag hemma och har fått äta lita, för jag har vart en riktig hurtbulle och gymmat idag! Jag vet, snälla inga applåder det tar så lång tid! Men ja så det ska bli en vana, får se hur mycket jag orkar dock för jag är helt slut i armarna :/ Men aa hihi asså... Mm!.. . Eehmm.. Mm!.. Så det.. har jag gjort idag... Mm!.. Jaaa.... Åh föresten! Jag har just nu på mig en tröja som ser ut som att den e grön men den e himmelsrosa! Mm!... Jaa så det var det... Mm!....
Kan nån gissa vem jag var? Det hoppas jag för jag är bästa imitatören! Inget om om personen, jag älskar henne! <3
Det var allt för ikväll, godnatt!
Schteeek :*
Kanske ser jag ut såhär inom en snar framtid??

Fast om jag fick drömma skulle jag vilja ha Madonnas muskler!

Eller nä kanske inte..

Surprise!

Jesper, jag hoppas att du inte blir sur nu, men jag tänkte skriva ett inlägg... bara för att jag kan;)
Jag och Jeppe "Schteekaren", vi vet hur man skrattar. Vi skrattar med varandra och åt varandra, mest med varandra för här finns det en hel hög med interna skämt. Om vi skrattar åt någon blir det för det mesta åt andra, som när någon försöker "förföra" dig på Helgon(ett väldigt seriöst konto vill jag meddela, största intresset; måla naglarna svarta) och skickar barnförbjudna noveller. Då är det faktiskt okej att  peka och skratta, det är det!
Sen är det också okej att skratta åt mig när jag skrattar, för det gör jeppe;)

Vi kan också måla oerhört smickrande bilder. Själv tycker jag att jag lyckades ganska bra(host), men jeppe bestämde sig för att måla mig emo med slips och en Robin Hood-liknande hatt. Wellwell, Unibrow har vi båda två.

XOXO Linda


Mata mig

Gomorra!
Sitter och kollar på Idol repriserna och jag är sven-hungrig! ska nog gå och laga en rejäl frukost för en gångs skull, jag äter inte frukost. Idag blir det körskola med mamma, så oerhört segt eftersom jag redan vart där med pappa en gång för typ 2 månader sen, så 4 timmars tjat jag redan höört = sämst åh jag orkar inte.. Nä jag vill fan inte! Ska se om jag kan lyckas övertala dom så jag och mamma slipper gå, hon gick ju ändå nyss med lollo och jag med pappa... Jaja vi får se hur det går!
Puss o schteek :*
I<3Myskläder och nej jag har inga gummiband, jag har snurrat byxorna ^o)

Franskt Stickat

Detta e typ fjärde videoinlägget ikväll, jag orkar inte beskriva detta. Schteeek :*


Tifa Lockheart

Ikväll ska jag bara vara hemma, så jag tänker lägga in lite fler videoklipp. Denna teckningen gjorde jag nog i början av året, det är min tolkning av Tifa Lockheart från spelet Final Fantasy 7 :)
schteeek :*


Måla först på papper sen skanna in och sen do some digital remastering (; kösss<3


Nitklänning

Här kommer en till! Måla konturer på papper och skanna in den. Schteek :*


Inspiration kom när jag tänkte på hur rik jag ska bli när jag blir stor! hahah :)


Harajuku Fashion

WAZZAAPP?!

Nu var det längesen jag gjorde ett inlägg, allt pga kamerasladde, död åt den! Men jag har hållt på och grejat med att måla kläder och faktiskt sytt en klänning! Klänningen gick på några timmar, så om den inte ser bra ut på min syster lägger jag inte in den :p Men mina teckningar däremot kommer nu!


Inspiration: Japan/Körsbärsblom
Filmen är 4ggr så snabb som i verkligheten


No sladd No photo

Hallå igen!
Jag var på en exklusiv show igår, nämligen Kabaré Lorensberg! Den va rätt schteek ändå, och där träffade vi två tjejer från vår skola, Anna och Emma. Hade bara pratat med Anna typ två ggr innan o hon e ett år äldre, men dom va grymt trevliga *särskilt eftersom Anna var rätt packad hahah* men ja det var det.. Jag SKA hitta den jävla sladden som e borta så jag kan lägga upp massa bilder och annat, fan va hemskt att den e borta!
Jag sitter för övrigt hemma och skriver detta, klockan e 13:08 och vi har haft håltimma ända från 12 och nu fram till tre, då har vi gympa sen slutar vi. Så jävla onödigt asså! Vårt schema suger, för alla er som e intresserade, vi har fan minst 2h håltimma varje dag slutar 4  alltid utan på fredagar. Hata schemat. Och på tal om hat HATAHATAHHATA HD (Hitlers Dotter(Vår nya syslöjdslärare Cinna))! Asså hon E fan helt jävla körd i huvet ni anar inte hur fittig hon är! ÅÅÅHHH!! Ska lägga upp en bild på henne så får ni se vad vi måste se varje dag
XOXO Gossip Girl... Eller nä :) Schteeek :*
Cinna förfan

Jag skulle vilja..

...lägga in ett inlägg för att hedra min kusin Linda, utan henne skulle inte denna blogg finnas, och hon har kämpat så med min header på sidan! En eloge till Linda Magnusson allihopa!!
pusspusspusspusspuss för att Linda+Jesper=Schteeeek! :*

Frågor om SEX

Nu har jag svarat på lite frågor på Frida och Felicias blogg www.feliciassexblogg.blogg.se gå in och hör vad jag tycker och tänker!

Schteeek :*


Whatever

Nu är sladden borta som man för över bilder till datorn med *tack vare louise..* så jag kommer inte kunna lägga in bilder från den bra kameran på ett tag, men whatever. Ska ju ändå förhoppningsvis köpa den här nya sony ericsson i denna eller nästa vecka, den har ju trots allt 12 mp kamera. Men inga bilder så länge!

Hejhej så länge alla schteekers med schteekpannor på huvet (prova, det är snyggt!)! :)


Den Där Udda Molly

Nu lägger jag in en film på Odd Molly klänningen jag gjorde till ett skolarbete, I hope you like!


SonyEricsson U1i Satio - Bordeaux

Jag behöver en ny mobil! Men denna verkar la bra?
Satio ger en överlägsen upplevelse av filmer, tv-serier och videoklipp tack vare en 3,5-tums touchskärm och knivskarpt 16:9 widescreen-format.

12,1 megapixelskamera
3,5" pekskärm
Tusentals program
8 GB minneskort ingår

God Morgon!

Just nu sitter jag här och äter frukost. Den är god för det är såna här havrekakor med choklad, goott!
Igår kom Mariskuschna, Jerry och Simon hem till mig för att sjunga singstar och spela buzz. Det blev dock inget buzz, för Mariskuschna va tvungen att åka på kalas typ halv nio och sen blev det lite strul så Jerry och Simon åkte hem kl 22.47, FAIL. Så jag la mig i sängen och kolla lite på tv. Sen ringde ebba och sa åt mig att komma till titus, men jag orkade faktiskt inte!
Somnade efter en stund men vaknade vid typ 2 och börja kolla på filmen When a Stranger Calls. Den va rätt bra, men lite läskig, jag var ju trots allt ensam hemma, och filmen handlade typ om vad som kan hända om man är ensam :/ Efter den kom en remake på alfred hitchcocks Psyho, den sög rätt rejält. Men jag lägger förhoppningsvis in lite bilder från igår senare!
Pusshej

Design

Hallå eller!
Eftersom jag går programmet Design Mode på Drottning Blanka så håller jag på mycket med att designa kläer och sy då och då, så därför tänker jag så ofta som möjligt lägga in bilder och beskrivningar på kläder jag målat/sytt för att ha som bas i bloggen, hoppas det ska uppskattas!
Pussar till alla schteekare<3
Kappa 7:e November 2009 Jesper Annerstedt
Kappa 7:e November 2009
(Jag vet att vänstra benet blev kortare, fail från min sida. Låtsas att hon står i en backeså fixar det sig ;p)
Bilderna kommer vara bättre om några veckor då jag har fixat min
dator och kan skanna in dom och retuschera, ist för att ta kort

HUNDRAARTONETTHUNDRA

Asså så sjuka frågor folk skickar in vah! Jag ska klistra in några här så får ni ett gott skratt, varsegoda!

Hur farligt/giftigt är det egentligen att äta bajs? Ps. Har precis sett videoklippet '2girls and one cup' och nu vill min kompis göra samma sak för 500kr, är det dumt?

Svar: En hel del djurarter äter sin egen avföring och mår bra av detta; dock inte människan. Avföringen innehåller en hel del slaggprodukter som kroppen inte kan bryta ned, och att äta detta gör mer skada än nytta.

Fråga: Hur många flugor krävs för att täcka hela Globen? 


Svar:Globen är 85 meter hög och har en diameter på 110 meter. Byggnaden som är belägen i Johanneshov, Stockholm invigdes den 19 februari 1989. Uppskattningsvis skulle det krävas 2000000 flugor för att täcka den.


Fråga; Vad måste jag göra för att bli lika tuff som Dr. Jan Itor?


Svar; 118100 tycker inte att The Janitor är speciellt cool, han är bara en osäker, psykiskt sjuk individ vars enda vänner är ett gäng döda ekorrar. Ha det bra!


Fråga: Vem har världens finaste fitta?


Svar: Vi på 118 100 tror att Erika har världens finaste fitta. 
Fitta är ett fult ord för det kvinnliga könsorganet!


Fråga: Är man en ond människa om man skrattar när Lillefots mamma dör ifilmen "Landet för Längesedan"?


SVAR: Ondska kan beskrivas som en etisk felaktighet, och eftersom vi på 118100 gråter när Lillefots mamma dör kan man anse en sådan handling som du beskriver som ond och att personen som utför denna handling torde hängas upp och ned i öronen.

Meh! Vem fan skrattar när lillefots mamma dör ? Inte Jag iallafall neh fyfan :( nästan värre än dumbo ju

Din Jävla Hora!


EXTRA!EXTRA!EXTRA!

Frida is a Mupp! Men det var väl inget nytt vah:).

#1

Men VAH?! Hej inlägg #1 här så schteek jag sitter här med mina schteekpolare Frida och Anna och jag gör detta schteekinlägget för att dom vill. Jag är ju för schteeksnäll :) Vi sitter och sippar champagne i datasalen och exklusiva polkagrisar Mu-ums. Jag har vart på en schteekig marknad med domm. Jag ska för övrigt köpa en ny sony ericsson Satio asgrymm.. Asschteek mena jag! nej men nu säger jag som Foki alltså Sayonara ^o) eller vah hon e från thailand juste.. pusshejaa

RSS 2.0