Would You?...

Yes nu är jag nöjd.
Jag har äntligen en egen dator igen, min förra gick ju tyvärr sönder.. Men det blev en HP nu, och den är gryYym.
Jag lovar, jag ska aldrig göra sönder dig!

Jag Citerar

Älskar det uttrycket Bella.

Var dig själv för alla andra finns redan.
Sant, så sant.
Och såhär kommer världen en dag se mig när jag spenderat hela mitt liv med att vara mig själv.

Urk

Jag gjorde något väldigt busigt igår.. Men jag tänker inte säga vad det var, och jag tänker aldrig göra om det igen! Jag tänker spara det här inlägget som in påminnelse till mig själv i framtiden; det slutade INTE bra, så gör inte om det!

Shout-Out

Vill passa på att hälsa grattis till min väldig kära vän Jenny Lindskog! Hon fyller 17 idag, och blir förhoppningsvis uppvaktad på bästa möjliga vis, särskilt eftersom hon är ledig idag då Aranäs har risk för att taket ska rasa in, och det har ju självklart INTE Drottning Blanka... Men whatever vi blir fan smartare än dom då! Vill även säga att jag faktiskt skickade ett grattis sms till henne imorse, och skrev på hennes facebook. STOR förbättring från förra året, då visste jag inte ens när hon fyllde år haha!
Iaf, grattis Jenny! Kolla in hennes blogg, hon uppdaterar dock typ aldrig längre haha.. Det får du börja med igen, JAG kommer i alla fall läsa den då! ;)
Grattis! Puss Puss Smack!!<33

Bam Bam Bi Dam Bam Bam Bi Dam Bam

Känns det inte lite sorgligt när man inte har något intressant att blogga om, så då bloggar man om hur man lagar hamburgare? Det tycker iaf jag, men jag gillar min blogg ändå, och här ska ni få!:
Jespers Recept På Asgoa' Hamburgare!

Du behöver:

  • Hamburgare
  • Hamburgerbröd
  • Ketchup
  • Senap
  • Saltgurka
  • Dressing
  • Grillkrydda
  • Ost

Man börjar med att lägga margarin i en schtekpanna, och glöm inte att sätta på plattan, det kan vara svårt! Behöver du hjälp, be en vuxen!
Fortsätt med att hälla rikligt med grillkrydda på första hamburgaren och placera den sedan varsamt i pannan. Upprepa med hamburgare #2.
Medans de fräser i schtekpannan så sätter du in bröden i micron, även detta moment kan medföra problem, så kom ihåg; det är inte svagt att be om hjälp!
Tag ut bröden efter ca 40 sekunder, och vänd på hamburgarna. Obs! Se till att du har fått grillkrydda på båda sidor!
Jag gillar att lyssna på musik när jag lagar mat, det kan vara kul. Vad lyssnade jag på idag? Fortsätt läs så får du veta!
När hamburgarna är färdiga tar du upp dem och lägger dem på bröden. Obs! Ta upp dem med en schtekspade eller dylikt, inte händerna, för då kan man bränna sig! Ajaj...
Nu placerar du två ostskivor var på hamburgarna, och väntar på att de ska smälta. Sedan förtsätter du med att lägga på två bitar saltgurka. Obs! Man måste inte ta saltgurka om man inte tycker om det faktiskt.
Sedan häller du på dressing, senap och ketchup. I vilken ordning spelar ingen roll, det kan vara kul att variera!
Lägg på bröd"locket", och nu är du klar!
Obs! Glöm inte att ställa tillbaks allt du har använt, annars kan mamma bli arg!

För att underlätta i matlagningen där hemma ska jag lägga upp bilder för er!







Så vad lyssnade jag egentligen på för musik hmm?
Idag blev det Rihanna för hela slanten!
Disturbia


Umbrella

och Shut Up And Drive!

Jaa, om du över tillräckligt mycket hemma kanske du också får såna här gooda hamburgare någon dag!..
Lycka till! ;)

Tempus Fugit

Arg blir jag! Jag kan inte hitta Lykke Li's Time Flies någonstans!
Den är jättebra, och så hittar jag den inte någonstans förutom youtube :(
Jävla bajsapa!
Självklart hörde jag den på So You Think You Can Dance, vad annars haha

Brrrr

Lägg detta på minnet:
Vintern 2009-2010 var den värsta på flera år! Sällan har jag skådat så mycket snö, att man inte kan gå till skolan pga risk för att taket ska rasa in... Men det kan väl vara rätt skönt, jag ligger bara jävligt mycket efter i mitt skolarbete :/ Men jag får la jobba ikapp då, för idag ska jag njuta av min extra lediga dag!
Shawaem.

Major Error

Äsch något är fel med min blogg vafan. Jag la upp två inlägg för typ 4 dagar sen, och inte förens idag har jag lyckats få upp dom på bloggen, för jag hittade nämligen felet; om jag lägger det i en annan kategori än allmänt, så kommer det inte visas på startsidan förens jag har vart inne på den kategorin och kollat inlägget. Hoppas detta fixar sig automatiskt, om inte, big deal. Det är inte SÅ fruktansvärt jobbigt att gå in på en kategori på min blogg :)
Läs Lindas blogg www.kallamigtont.blogg.se (jag vet inte hur man gör namnet Linda i texten till en länk, någon får visa mig det i skolan!), hon är min bvfa <3 hahah
Anyway här kommer musiken jag vet ni Lskar!

Adam Lambert - For Your Entertainment

Socutebyebye

Emo-Hair, Emo-Style

Jag har hittat en "ny" artist som jag tycker är grym och egen!
Han har väl vart uppmärksammad rätt länge, jag var bara sen med att upptäcka honom:
Adam Lambert
Ärligt talat tycker jag att han är lite som en manlig version av Lady GaGa, inte lika extrem men ändå, så man fattar ju varför jag gillar honom haha..
Men jag bara är en sån som älskar människor som verkligen VÅGAR vara sig själva, om det så bara är att dom har en extrem klädstil, men det ska såklart matchas med en lika extrem personlighet tycker jag, det blir lite weird om man klär sig som en glam-punkare, men beter sig som en blyg tolvåring, har jag rätt?
Han är iaf speciell, och sjunger så jävla bra, och ligger verkligen högt på min grym-lista.
Han var med i American Idol säsong 8 och kom två tror jag, och sen gjorde han en låt för filmen 2012, jag tror den heter Time For Miracles. Hans nyaste album heter For Your Entertainment, lyssna på det!
Adam Lambert - Whataya Want From Me

Jaja Det Kanske Är Lite Urvattnat

Heeeeii Bloggeeeeeeen!
Ja kära nån det var ett tag sen, hur mår du?
Nä men nu vill jag än en gång berätta om en jättebra hemsida som jag har hittat, jag är ju rätt bra på det här med att hitta gratis hemsidor för film och sånt. Den heter www.tv-dome.net , och där kan man hitta alla möjliga filmer och serier, skitbra! Snäppet bättre än ch131 faktiskt.
En serie som jag har fastnat för är The Vampire Diaries. Det handlar om en massa människor, men en av dom är Elena. Hon och hennes bror Jeremy bor i Mystic Falls, och deras föräldrar dog nyss i en bilolycka. Första dagen i skolan efter sommarlovet börjar en ny kille som heter Stefan (det låter svenskt när man stavar det, men dom uttalar det stäphan), och självklart visar det sig att han är en vampyr, men det går några avsnitt innan Elena får veta det. Så händer det massa spännande saker och blablah, vill ni se så får ni gå dit själva!
Jag veet att hela den här vampyr grejen är jätte uttjatad, men jag gillar den här serien, fast den kan vara rätt klyschig då och då. Det finns 14 avsnitt uppe från säsong 1 än så länge, och jag väntar spänt på nr 15!
Hej då, ha en skön helg vettja!

I Can Transform Ya

Gilla

Och Världen Blev Grå

Världskända modedesignern Alexander McQueen är död.
Jag blev rätt chockad när jag läste, jag menar, han var ju bara 40 år! Han hittades tydligen död i sin lägenhet, men eftersom jag inte vet så mycket om honom, annat än att jag gillade hans kläder, så ska jag inte skriva så mycket mer, men ni kan läsa artikeln här:http://www.dn.se/blogg/sminkbloggen/2010/02/11/alexander-mcqueen-ar-dod-long-live-the-queen-6195
Kolla på hans senaste kollektion, inspirerad av Atlantis, den tar enligt mig ordet nyskapande till en helt ny nivå.
Part One

Part Two

Alla Hjärtans Dag

Är det bara jag som gillar den här reklamen?


Jag Blir Ledsen

Jaha.
Pappa har hemma en "bekant", kvinnlig "bekant", som kommer från Örebro. Ååh jag ogillar henne redan! Det är första tjejen pappa har hemma sen han och mamma skiljde sig, och hon har inte gjort ett bra första intryck!
Det var inget ho sa direkt, men hon var rätt ful, kort, mullig, tantig frisyr, och när hon skulle prata med mig lät hon JÄTTEnervös och töntig, hon verkar vara en sådan person som tränger sig in i någon annans liv och vill ändra massa saker, men om hon försöker ska hon få höra ett och annat från mig! Jag tänker då inte lyssna på någon tant som säger till mig vad jag ska göra! Tack, men jag har redan en mamma som jag älskar väldigt mycket!
Och nästan det värsta av allt; hon heter förfan Gärd! Kan namnet låta mer uråldrigt? Jag lovar att hon egentligen kommer från typ 1800-talet och rymt ifrån ett museum för att komma hem till oss och långsamt suga livet ur oss för att få leva sitt liv igen...
Hoppas verkligen att hon inte stannar!
Nej nu ska jag bara sitta och vänta på att något händer så att jag kan få lämna huset med ungdomen i behåll.
Hej då.

Aaahaaaj

Uuuääh.
Nu har ännu en tand dragits ut ur käften. Det gör ont, men jag har goda nyheter; det var den sista någonsin! Jag behöver aldrig genomlida samma pina igen. Och den här gången fick jag med mig tanden hem! Den var rätt stor, och en rot hade böjt sig som en banan, så det kan inte ha varit lätt att dra ut den!
Men det finns inget ont som inte för något gott med sig; jag får stanna hemma några dagar och missar samhällsprovet, så jag får plugga extra, det kan jag behöva, och göra det senare!
Nu har jag inte tid att skriva mer, för jag ska äta faktiskt.
Hej då!

Viktig Info!

Kära bloggläsare, jag vill informera er om att Project Runway säsong 7 ligger ute på ch131.com nu! Dom har lagt upp typ 6 avsnitt än så länge, så skynda in och kolla! :) (Dagens Tips?)

Fiiihnn

Stars - Your Ex-Lover Is Dead

GreekDesign.se

Heja.
Nu har jag vart i farten med provdockan igen! Det var ett tag sen, och jag kände när jag höll på att ställa en i ett annat rum att jag var sugen på att skapa något!
Här får ni resultatet, det blev lite grekiskt stuk över det hela.
Vi kan låtsas att det här var en hyllning till Ann-Marie som just slutat som vår sylärare, grattis eller vad man ska säga!
Byebye Hajhaj <B

Mmmm-Hmmmm

Jag måste ju dela med mig av det här!
Några av mina favoritfilmer är Scary Movie filmerna! Alltså dom är ju så klockrena och hur kul som helst, och vem är den roligaste karaktären kan man ju fråga sig?
Brenda såklart!
Hon är så jävla rolig, och jag skrattar åt typ allt hon gör i filmerna! Haha jag önskar jag hade en sån kompis!
This is some scurry shit!

Hej Hej Jag Är En Härmapa

Tjaatja!
Jag har precis vart inne på lindas blogg www.kallamigtont.blogg.se och läst lite..
Trors att jag ska föreställa hennes BVFA fick jag inte veta om den förens nu :S
Jaja hon hade iaf mycket vettigt att skriva, och jag gillade inlägget om "So You Think You Can Dance", vilket påminde mig om att jag tycker också om det programmet väldigt mycket!
Så jag ska härma henne och lägga upp två filmer från det programmet :)
En av mina favoriter, dom är så underbart duktiga!
Fräsigt! Låten här heter Aha! med Imogen Heap

Produkt av eget Skapande

Aaaloha.
Idag har vi jobbat med produkten som vi själva valde vad vi ville göra. Jag har gjort en data väska i ett randigt tyg, dragkedja och tjockt foder.
Det tog mig ca 8h (6 lektioner plus 2 extra timmar) att göra färdigt den. Det kanske inte ser ut som att den var värd den tiden, den är väl inte perfekt, ha-ha.. Men det var svårare än vad man tror!
Så nu ska jag bara lägga upp lite bilder på processen, och sen början på kjolen vi fortfarande håller på med.
So here they come då
Haha dom skulle se ledsna ut men ser bara ut som mongolider!

Här börjar data väskan








Sports New Fashion<3

Hej så länge

RSS 2.0